A-renovatie hero

Eigen ploeg voor dakwerken van A tot Z

Zowel dakrenovaties als nieuwe daken

Binnen ons team van vakmensen beschikken wij over een ploeg die zich volledig toelegt op dakwerken. Deze ploeg zetten we zowel in voor onze renovatie- en nieuwbouwopdrachten als voor losstaande dakwerken. Wij beschikken over de vereiste expertise voor het aanleggen of renoveren van platte en hellende daken in alle mogelijke materialen.

Dé specialist in dakrenovaties

Schrijf iets Vanuit onze jarenlange ervaring met renovaties en verbouwingen hebben wij heel wat expertise opgebouwd in volledige dakrenovaties. Wij renoveren zowel platte als hellende daken.

 

Maatwerk voor elke dakrenovatie

Wij garanderen voor elke dakrenovatie 100% maatwerk zodat wij exact vernieuwen en renoveren wat nodig is. Zowel het vervangen van de onderliggende dakstructuur, de isolatie, de dakbedekking alsook alle lood- en zinkwerken behoort tot de mogelijkheden. Voor de nieuwe dakbedekking garanderen we jou de ruimste keuze aan materialen. 

 

Ook het plaatsen van lichtkoepels of lichtstraten kunnen we bij een dakrenovatie probleemloos uitvoeren. Op die manier haal je heel wat extra buitenlicht naar binnen. 

Dakrenovatie inclusief afbraakwerken

Ook voor de vereiste afbraakwerken kan je op ons rekenen. Wij verwijderen zorgvuldig de oude materialen en voeren het dakpuin netjes af. Dat geldt ook voor het verwijderen en afvoeren van asbest. Eventuele aanwezigheid van asbest meld je ons best zo snel mogelijk. Zo kunnen wij de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Bij twijfel laten wij een staal onderzoeken in een erkend laboratorium. 

Bestaand plat of hellend dak extra isoleren?

Beschik je nog over een plat of hellend dak dat niet of veel te weinig geïsoleerd is? Vertrouw dan op het vakmanschap van A-Renovatie voor de nodige isolatiewerken. Wij bekijken welke aanpak voor jouw dak de beste resultaten oplevert. Zo krijg je gespecialiseerd advies voor het juiste isolatiemateriaal.

 

In vele gevallen combineren we het isoleren van een dak met een volledige of gedeeltelijke dakrenovatie. Zo daalt niet alleen je energiefactuur, je vernieuwde dak bevindt zich opnieuw in een optimale conditie voor de komende decennia.

Platte daken in EPDM of roofing

Platte daken in EPDM

Voor de afwerking van platte daken bieden we uiteenlopende mogelijkheden. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van EPDM of dakrubber. Dit materiaal garandeert een bijzonder lange levensduur. Een dak bekleed met EPDM geeft een strakke look. 

 

EPDM wordt met een minimum aan naden én zonder vlam geplaatst, waardoor het risico op daklekken tot het absolute minimum beperkt blijft. 
 

Wij werken voor de plaatsing van EPDM samen met het kwaliteitsmerk Mastersystems. Onze EPDM van Mastersystems is bovendien uitermate geschikt voor de recuperatie van regenwater. Dat geldt niet voor alle EPDM-systemen. Onze dakwerkers volgden de vereiste opleidingen en zijn volledig vertrouwd met dit EPDM-systeem.

 

Platte daken in roofing

Uiteraard blijft roofing (bitumen) een vaste waarde voor platte daken. Ook voor de afwerking van jouw plat dak met roofing kan je bij ons terecht. Onze ervaren dakwerkers zorgen ervoor dat alle naden netjes en correct worden afgewerkt.

Hellende daken naar wens afgewerkt

Ook voor hellende daken bieden we een totaalservice, zowel bij nieuwbouw als dakrenovaties. We verzorgen de volledige dakopbouw inclusief isolatie en onderdak. 

Voor de dakbedekking heb je de vrije keuze uit traditionele stormpannen, sneldek, leien (zowel natuurleien als leien in vezelcement),…. Zelfs zinken daken kunnen onze dakwerkers naar wens uitvoeren.

 

Dakkapel of dakuitbouw?

Wil je een bestaand of nieuw hellend dak voorzien van een dakkapel of een uitbouw? Onze vakmensen klaren de klus. Door de combinatie met renovaties en verbouwingen behoren dergelijke opdrachten tot onze absolute specialiteiten.

Dak- en gevelrenovatie combineren? 

Een gevelrenovatie koppelen aan de dakrenovatie? Geen enkel probleem. Wij vernieuwen je gevel naar wens met houtbekleding of bekleding in natuur-, vezelcement- of keramische leien.

Dakwerken laten uitvoeren?

Enkele realisaties van dakwerken

Waar realiseren wij als bouwfirma 
dakwerken?

Wij zijn een aannemer uit Geel die zich naast volledige nieuwbouw- en renovatieprojecten ook specialiseert in dakwerken voor platte en hellende daken. Voor onze dakwerken gaan wij dagelijks aan de slag in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij realiseerden al talrijke opdrachten voor dakwerken in de ruime regio's van Geel, Herentals, Lier, Leuven, Aarschot, Westerlo, Mol, Herselt, Herent, Kessel-Lo, Rotselaar, Haacht, Brasschaat, Schoten,...