A-renovatie hero

Bouwfirma voor Antwerpen en Vlaams-Brabant

Eerst specialist in renovatie, later ook bouwbedrijf voor nieuwbouw

A-Renovatie is de bouwfirma van de broers Tom en Koen Viaene. Anders dan de bedrijfsnaam doet vermoeden, specialiseert A-Renovatie zich niet uitsluitend in renovatiewerken. Nieuwbouw vormt een even belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering als aannemer. Wél zijn we gestart als renovatiebedrijf, waarbij we later op verzoek van klanten ook nieuwbouwwoningen zijn gaan realiseren. We behouden bewust onze naam zodat iedereen weet dat we over alle expertise en ervaring beschikken om de meest uitdagende renovatieprojecten tot een goed einde te brengen.

100% familiaal bouwbedrijf

Wanneer je kiest voor A-Renovatie, dan ga je in zee met een 100% familiebedrijf. A-Renovatie is het bouwbedrijf van de broers Koen en Tom Viaene. 

 

De zaak werd een twintigtal jaar geleden opgericht door vader Jef Viaene. Aanvankelijk realiseerde deze bouwfirma uitsluitend renovatieprojecten voor eigen rekening. Stapsgewijs evolueerde A-Renovatie tot een traditionele aannemer die bouwprojecten realiseert in opdracht van externe opdrachtgevers. 

 

Omstreeks 2010 kwam zoon Koen in de zaak, een vijftal jaar later vervoegde ook broer Tom het familiebedrijf. Inmiddels staan beide broers aan het roer als zaakvoerder en is de opvolging verzekerd. 

 

Zowel Koen als Tom hechten veel belang aan een open en hechte communicatie met elke opdrachtgever. 

4 werfploegen, 13 ervaren vakmannen

A-Renovatie beschikt over vier werfploegen met in totaal 13 ervaren vakmannen. Elk ploeg heeft zijn eigen ploegbaas die op de werf het directe aanspreekpunt vormt voor de klant. 

 

Daarnaast volgen Tom en Koen elke werf van zeer kortbij op, zo is één van beide broers steeds aanwezig op de werfvergaderingen. Je bent bij hen welkom met elke vraag. 

Modern werkmaterieel

Elke aannemer die zichzelf respecteert en kwaliteit nastreeft, investeert in modern materieel. 

 

A-Renovatie beschikt over alle nodige vrachtwagens, kranen, machines,… om elk bouwproject met eigen werkmiddelen tot een goed einde te brengen. Voortdurend wordt geïnvesteerd in de verdere uitbouw van de bouwfirma.

Offerte voor jouw droomwoning?

Bezorg ons je ontwerp en meetstaat

Nog geen architect?

Wij geven je graag vrijblijvend enkele namen van betrouwbare architecten waarmee wij regelmatig samenwerken.

Waar zijn wij als aannemer actief?

Wij richten ons hoofdzakelijk op projecten in een straal van 40 kilometer rond onze thuisbasis in Geel. De meeste opdrachten situeren zich in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Zo realiseerden we al projecten in Herentals, Leuven, Herent, Kessel-Lo, Lier, Geel, Westerlo, Herselt, Aarschot, Mol, Balen, Dessel, Rotselaar, Haacht,….