A-renovatie hero

Dé aannemer voor renovatiewerken

Aanbouw, extra verdieping of totaalrenovatie?

Onze wortels zitten in de renovatiewereld, wat meteen onze naam A-Renovatie verklaart. Later hebben wij ons op verzoek van onze opdrachtgevers bijkomend gespecialiseerd in nieuwbouw. Hiermee maakten we de tegenoverstelde beweging in vergelijking met vele andere bouwbedrijven. Renovatie is voor ons dan ook geen bijzaak, maar een volwaardige pijler van onze activiteiten als aannemer. Wij beschikken als bouwfirma over de vereiste ervaring en diepgaande expertise om elke renovatie tot een goed einde te brengen.

Welke soorten renovatiewerken?

Elke renovatie is anders en verdient daarom een grondige voorbereiding en het nodige maatwerk. Als gespecialiseerde aannemer in renovatiewerken kan je elk mogelijk renovatieproject aan ons toevertrouwen:

 

Totaalrenovatie: volledig strippen en heropbouwen

Totaalrenovaties behoren tot onze meest uitgevoerde opdrachten. Wij strippen de volledige woning tot op de ruwbouw. Ook de nodige afbraakwerken voeren we uit in eigen beheer. Zo wordt er nooit te veel of te weinig afgebroken. Zo creëren we een de juiste basisstructuur voor de heropbouw. 

 

Vervolgens voeren we de nodige structurele aanpassings- en uitbreidingswerken uit aan de ruwbouw en het dak, waarna de nieuwe technieken worden geïnstalleerd en de verdere afwerking volgt. 

 

Wij realiseren een totaalrenovatie van begin tot einde. Als bouwheer hoef je zelf niets te coördineren of op te volgen. Met een totaalrenovatie bereiken we het zelfde wooncomfort als een nieuwbouwwoning.

Een gelijkvloerse aanbouw

Een bestaande woning uitbreiden met een aanbouw om meer ruimte te creëren en natuurlijk licht naar binnen te halen? 

 

Prima, wij realiseren van A tot Z de aanbouw en zorgen voor een perfecte integratie met de bestaande woning.

 

 

Een extra verdieping

Zoek je extra ruimte in de hoogte? Dat kan perfect. Wij breiden je woning uit met een extra verdieping, inclusief de vereiste dakwerken. In sommige gevallen zijn dergelijke verbouwingen zelfs mogelijk zonder dat je hoeft te verhuizen. 

 

Voor ons is het belangrijk dat we de werfzone goed kunnen afsluiten van het nog bewoonde gedeelte.

 

Heb je nog andere renovatiebehoeftes? Wil je een mix van bovenstaande renovatieprojecten? Geen probleem! Wij hebben gegarandeerd de vereiste expertise in huis. 

Je renovatie volledig woonklaar afgewerkt

Renovatieprojecten werken we steeds woonklaar af. Zo vermijden we alle mogelijke discussies met andere aannemers en bouwbedrijven. We ontzorgen je volledig als opdrachtgever. 

 

Voor de afwerking werken we ofwel met onze eigen vakmensen, ofwel schakelen we vertrouwde onderaannemers in die dezelfde kwaliteitsfilosofie delen. Wij staan in voor de vlotte coördinatie en opvolging van de werken. Zo beperken we de duurtijd van de renovatie. Bovendien blijven we steeds verantwoordelijk voor het eindresultaat. 

Al een ontwerp voor je renovatie? Vraag onze mening

Uiteraard is het noodzakelijk om je renovatiewerken te laten uitwerken door een architect. Deze stelt een ontwerpplan op en becijfert de meetstaten. Op basis van deze documenten gaan wij aan de slag voor het opstellen van een gedetailleerde offerte. 

 

Bij het uitwerken van dit prijsvoorstel analyseren wij steeds diepgaand de technische aspecten van het renovatieproject. Indien nodig stellen wij alternatieve technische voorstellen of uitvoeringsvarianten voor met aandacht voor prijs, wooncomfort, snelheid en kwaliteit. 

 

Op deze manier haal je een maximaal voordeel uit onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring in renovatie. 

Renovaties van het hoogste kwaliteitsniveau

Wij renoveren een woning alsof deze voor onszelf bestemd is. Ook renovaties werken we af volgens de hoogste kwaliteitsnormen. 

 

Wij beschikken over de nodige ervaren vakmensen om onze kwaliteitsambities effectief waar te maken. Onze vakmensen krijgen van ons steeds de tijd om de renovatiewerken degelijk en correct uit te voeren. 

Onze specialiteit? Energiezuinig renoveren 

Bij een totaalrenovatie brengen we de energiezuinigheid van je woning op een maximaal niveau. Hierdoor voldoet je gerenoveerde woning aan de verplichte energienormen én bespaar je maandelijks fors op je energiefactuur. 
 

Bij grondige renovaties streven we naar een luchtdichte isolatieschil. Deze vormt de basis voor een energiezuinige woning. 

Offerte voor jouw droomwoning?

Bezorg ons je ontwerp en meetstaat

Nog geen architect?

Wij geven je graag vrijblijvend enkele namen van betrouwbare architecten waarmee wij regelmatig samenwerken.

Waar realiseren wij als bouwfirma renovatiewerken?

Wij zijn een aannemer uit Geel die zich specialiseert in renovatiewerken in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Onze ploegen gaan dagelijks aan de slag in de ruime regio's van Geel, Herentals, Lier, Leuven, Aarschot, Westerlo, Mol, Herselt, Herent, Kessel-Lo, Rotselaar, Haacht, Brasschaat, Schoten,...