A-renovatie hero

Droom je van een nieuwbouw? Een woning renoveren?

Vraag hier je offerte aan

A-renovatie investeert zeer veel tijd in het uitwerken van een offerte. Vooraleer we je een prijsvoorstel overhandigen willen we het nieuwbouw- of renovatieproject tot in de kleinste details technisch doorgronden. Alleen zo zijn we zeker dat we de beoogde topkwaliteit kunnen garanderen en dat geen van beide partijen voor onaangename verrassingen komt te staan. Voor het uitwerken van een correcte en volledige prijsofferte is het belangrijk dat je beschikt over een ontwerpplan en meetstaat, uitgewerkt door een architect. Dit vormt ons startpunt.


Heb je nog geen architect?

Wij kunnen vrijblijvend enkele betrouwbare architecten voorstellen waarmee wij al meermaals samenwerkten. Contacteer ons gerust.


Hoe komt jouw offerte tot stand?

1. Eerste screening

Na het doorsturen van jouw ontwerpplan en meetstaten, ondergaat jouw project een eerste interne screening. Dit neemt ongeveer een week tijd in beslag. Tijdens deze eerste screening bekijken we of jouw project binnen ons vakgebied ligt.


2. Kennismakingsgesprek

Bij een positief antwoord maken we een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. We komen ter plaatse en informeren je over onze aanpak en werkwijze. Als beide partijen een goed gevoel overhouden aan dit gesprek, gaan wij aan de slag voor het uitwerken van een uitgebreide offerte.  


3. Grondige bespreking van de offerte

Wanneer de offerte enkele weken later klaar is, nodigen we je uit in Geel voor een grondige bespreking van ons voorstel. We lichten tot in de kleinste details de opbouw van ons prijsvoorstel toe. Zo weet je exact wat je van ons mag verwachten en hoe wij het verschil maken. Dat is meteen ook de reden waarom wij nooit een offerte per post opsturen.


4. Planning bespreken

Na deze bespreking beslis je in alle vrijheid of je met A-Renovatie in zee wilt. Op dat moment bespreken we een planning die voor alle partijen haalbaar is. Eens we aan een project starten, werken we het ook af.  Bezorg ons je ontwerpplan & meetstaten