A-renovatie hero

Aannemer met traditioneel vakmanschap

Jouw droomwoning in nieuwbouw

A-Renovatie realiseert als aannemer jouw droomwoning in nieuwbouw. Onze vakmensen kunnen elke bouwstijl aan. Droom je van een klassieke villa met verfijnd metselwerk en een hoogstaande afwerking? Of kies je voor een moderne en strakke woning met veel betonstructuren en oversteken? Beide uitdagingen brengen we als kwalitatief bouwbedrijf gegarandeerd tot een goed einde. Naast traditioneel vakmanschap besteden we veel aandacht aan innovatieve isolatietechnieken en milieubewuste bouwkeuzes. Afhankelijk van jouw energieambities realiseren we een BEN-woning, passiefhuis of nul-energiewoning? Naast woningen realiseren wij ook winkelpanden en appartementsgebouwen.

Ruwbouw-winddicht of volledig afgewerkt?

De keuze ligt volledig bij jou. Wij bouwen je nieuwbouw ruwbouw-winddicht of volledig woonklaar afgewerkt.

 

Ruwbouw-winddicht

Zoek je een aannemer die je woning ruwbouw-winddicht oplevert? Prima, wij beschikken over eigen vakmensen voor alle ruwbouwwerken en de dakwerken. Na het plaatsen van de ramen leveren we jouw droomwoning ruwbouw-winddicht op, waarna je zelf de verdere afwerking kan coördineren en opvolgen. 

 

In deze formule realiseren wij de belangrijkste en meest essentiële onderdelen van je woning: de fundering met de draagstructuur, muren, het dak en buitenschrijnwerk. Deze zaken vormen de noodzakelijke basis van een kwalitatieve nieuwbouwwoning. 

Sleutel-op-de-deur

Heb je geen tijd om verschillende offertes te verzamelen of beschik je over onvoldoende bouwexpertise om de verdere afwerking zelf te coördineren? Vertrouw in dat geval ook de volledige afwerking – inclusief installatie van technieken - toe aan bouwbedrijf A-Renovatie. 

 

Wij werken uitsluitend samen met streng geselecteerde onderaannemers die werken volgens dezelfde kwaliteitsfilosofie als wij. 

 

In deze sleutel-op-de-deur formule leveren wij je nieuwbouwwoning volledig woonklaar op. Wij coördineren en superviseren alle werkzaamheden. Bovendien dragen wij de volledige verantwoordelijkheid over het eindresultaat. 

Voor elke bouwstijl de juiste vakmensen in huis

Binnen onze bouwfirma beschikken we over meerdere metsersploegen, waardoor we voor elke nieuwbouwwoning het meest geschikte team kunnen inzetten. Hierdoor hebben we geen enkele beperking inzake bouwstijl. 

 

Wij bouwen zowel landelijke woningen met veel traditioneel metselwerk als strakke, moderne woningen. Moderne woningen worden gekenmerkt door de talrijke betonoverspanningen en oversteken. De gevel wordt in vele gevallen afgewerkt met verlijmd metselwerk of bepleistering. Ook houten gevelbekleding behoort steeds tot de opties. Voor elke keuze hebben wij de juiste vakmensen in huis.

Vakmanschap volgens de hoogste kwaliteitsnormen

Een compacte rijwoning of een grote luxevilla? Elke nieuwbouw realiseren we volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij bouwen elke nieuwbouwwoning alsof deze voor onszelf is. 

 

Wanneer andere aannemers soms kiezen voor snelheid met het oog op maximale winsten, opteren wij altijd voor de degelijke aanpak die een maximale kwaliteit garandeert. Bovendien gebruiken we uitsluitend kwaliteitsvolle materialen die garant staan voor een lange levensduur.

Energiezuinig en luchtdicht bouwen

A-Renovatie behoort tot het selecte gezelschap van aannemers en bouwfirma’s die al vanaf het prille begin bewust kiezen voor duurzaam en energiezuinig bouwen. 

 

Wij hebben geen enkel probleem met het behalen van de strenge energienormen. Vele van onze realisaties in nieuwbouw zijn BEN-woningen, passiefhuizen of nul-energiewoningen. 

 

Met het oog op een maximale luchtdichtheid besteden wij tijdens de ruwbouwwerken veel aandacht aan een correcte plaatsing van de isolatie. Daarnaast gebruiken wij met het oog op een duurzame toekomst de meest innovatieve isolatietechnieken. 

Offerte voor jouw droomwoning?

Bezorg ons je ontwerp en meetstaat

Nog geen architect?

Wij geven je graag vrijblijvend enkele namen van betrouwbare architecten waarmee wij regelmatig samenwerken.

Waar bouwen wij als aannemer nieuwbouwwoningen?

Wij zijn een bouwbedrijf uit Geel dat zich richt op nieuwbouwprojecten in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij zijn dagelijks actief in de ruime regio's van Geel, Herentals, Lier, Leuven, Aarschot, Westerlo, Mol, Herselt, Herent, Kessel-Lo, Rotselaar, Haacht, Brasschaat, Schoten,...